Welkom op onze website.


Corbey & Corbey is een maatschap van partners werkzaam op de gebieden van organisatieadvies, management consultancy, coaching en training. Wij beschikken over een breed expertisegebied, een heldere visie en beproefde werkmethoden waarmee wij onze cliënten en opdrachtgevers optimaal adviseren en begeleiden.

Onze missie: het versterken van positie, prestatie en concurrentiekracht van cliënten en opdrachtgevers. Dit doen we door:
  • het geven van management- en organisatieadviezen
  • het uitvoeren van verbeterings- en/of veranderingstrajecten
  • het verzorgen van project & interim-management
  • het coachen van medewerkers, leidinggevenden en teams
  • het verzorgen van integrale trainingen voor organisaties
Voor deze laatstgenoemde activiteit hebben we een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld: Gamma Factor Trainingen. Kijk voor meer informatie hierover op www.gammafactor.nl.

Onze visie: Wij verbinden onze kennis, kunde en kwaliteiten aan de wereld van onze cliënten. Hierbij combineren wij de rol van adviseur en coach, inhoudelijk expert, inspirator en ondersteuner. Betrokkenheid bij de opdrachtgever, visie en durf zijn essentieel. Inhoud en effectiviteit in implementatieprocessen zijn doorslaggevend. Kwaliteit is het resultaat van inzet, intensieve samenwerking en 'doing the right thing'.

Lees meer over C&C op de volgende pagina’s, of neem contact op voor een persoonlijke afspraak.